Eventyrfabrikkens ansvar for å forhindre smittespredning av koronaviruset (covid-19)

Eventyrfabrikken kommer til å følge anbefalingene til folkehelsemyndighetenes og har innført tiltak i lekelandene for minimerer risikoen for smittespredning.

Lekelandene våre kommer til å være åpne så lenge det er trygt og sikkert for våre medarbeidere og gjester. De siste månedene har det blitt klart at vi må endre virksomheten midlertidig i samsvar med myndighetenes anbefalinger om sosial avstand. Vi har derfor valgt å stenge annet hvert bord i spisesalene og vil påminne om å respektere og følge anbefalingene fra myndighetene om å holde avstand til hverandre både i restauranten og i lekelandet.

Det er viktig for oss i Eventyrfabrikken at du som besøkende skal føle deg trygg på å besøke oss med ditt/ dine barn.

Vi har hengt opp sjekklister ved ulike stasjoner hvor du kan se hvilket tidspunkt området sist ble rengjort og desinfisert den aktuelle dagen.

Utover dette har vi også gjort disse tiltakene før åpning:

 • Lekelandet desinfiseres med en ryggsprøyte som når alle deler at lekestativene.
 • Inngangsdører tørkes av og desinfiseres.
 • Alle skap tørkes av inn- og utvendig samt desinfiseres. Annet hvert skap låses.
 • Kasselinjen tørkes av og desinfiseres. Gjester bes om å holde avstand til hverandre.
 • Kasser og kortterminaler desinfiseres.
 • Alle matbrett har blitt vasket og desinfisert så vel som oppvasken.
 • Stoler og bord har blitt tørket av og desinfisert
 • Samtlige toaletter har blitt rengjort grundig (lister, håndtak, karmer, dører, vask, toalettskål, vegger og papirholder) og desinfisert.
 • Sofaer rundt om i lekelandet har blitt rengjort og desinfisert.
 • Veksels-, godteri- og lekemaskiner har blitt rengjort og desinfisert.
 • Heisen har blitt tørket av inn- og utvendig og desinfisert.
 • Trapper og rekkverk har bli rengjort og desinfisert.
 • Gulvet har blitt rengjort med skuremaskin.

 

Vi kommer til å opprettholde vår strikte, detaljerte rengjørings- og hygienerutine i restaurantene for å sikre de høyeste standardene for renslighet og matsikkerhet.

Vi kommer også til å se til at våre medarbeidere får regelmessig opplæring av de nye retningslinjene og vi kommer også til å se om vi har behov for å redusere antall besøkende slik at vi kan holde avstand til hverandre.

Vi holder ballbinger, bilbaner og karuseller stengt inntil videre da vi ønsker å sikre en god rutine rundt disse for å forhindre smitterisikoen.

 

Syke medarbeidere eller besøkende bes om å holde seg hjemme da trivsel og sikkerhet for våre ansatte og gjester er vår høyeste prioritet. Fremover kommer vi til å følge utviklingen og myndighetenes retningslinjer for å sikre en trygg opplevelse på Eventyrfabrikken.

Støtten og besøket ditt/deres betyr mye for oss, og vi er stolte og glade over å få fortsette med å være med på å skape familieminner med barnas aktivitet i fokus – selv om det er under noen andre omstendigheter enn vanlig.

Vi kommer til å holde deg oppdatert via nettstedet vårt og på våre sosiale mediekanaler. Se også på hjemmesiden vår for åpningstider for hvert enkelt sted.

Munnbind i Vestby kommune

Vi henviser til myndighetenes krav om munnbind. Dette skal brukes hos oss alle plasser, unntaket er når man sitter i restaurantområdet. Dette gjelder alle våres gjester over 12 år.

 

Takk for din forståelse.