Eventyrfabrikkens ansvar for å forhindre smittespredning av koronaviruset (covid-19)

Eventyrfabrikken/Busfabriken er et av Nordens største og mest besøkte lekelandkjede. Selskapet er i en ekspansiv fase og regner med å etablere 4-6 nye lekeland årlig, målet er at vi har rundt 25-30 lekeland frem til 2026. Da Bussfabrikken startet i 2006, ønsket grunnleggerne å opprette en møteplass for familier med fokus på leke, bevegelse, trening og glede. Selskapets suksess er basert på et sterkt konsept av lek, aktivitet og bevegelse for hele familien med sikkerhet, renslighet og service i utgangspunktet.

Grunnleggerne av Eventyrfabrikken/Busfabriken har vokst opp i en familie som har skapt en møteplass for familier og venner, gjennom deres lange erfaring i underholdningsbransjen siden 1928. Det varmer hjertet å glede barn og å kunne se hver dag hvor blide barna er når de får løpe, leke, klatre og koset seg med oss.

Når vi leser undersøkelser i dag, forstår vi at til og med forskere ser mange fordeler med aktive barn, noe som gjør oss stolte over å kunne bringe glede, trening og bevegelse. Barn trenger ganske enkelt å røre seg, og det gjør de på Eventyrfabrikken! Gjennom lek og eventyr blir det virkelig gøy!

Godt å vite

  • Antall lekeplasser:Sverige 7 (Linköping, Halmstad, Helsingborg, Norrköping, Malmö, Karlskrona, Uppsala)Norge 4 (Sarpsborg, Skien, Oslo, Vestby)

    Danmark 2 (Kokkedal, Ballerup)

 

  • Grunnlegger: Tony Andreasson, Jimmy Andreasson og Linda Andreasson

 

  • Startår: I 2006 ble vårt første lekeland åpnet i Linköping, kort tid etter i Halmstad.

 

  • Hovedkontor: Halmstad, SverigeOrg nr: 556801-2321 Busfabriken AB

 

Leverandørinformasjon

Informasjon til leverandører og forretningspartnere fra Eventyrfabrikken

Eventyrfabrikken har mangeårige avtaler med alle våre leverandører av utstyr, mat, søtsaker og forbruksvarer. Vi bruker etablerte mediebyråer for alle kjøp av reklame og reklamere. Alt kjøpes sentralt av hovedkontoret. Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss ​​og tilby en hvilken som helst markedsføringstjeneste eller markedssamarbeid, kan du kontakte e-post kontakt@eventyrfabrikken.no. Hvis forslaget ditt er interessant, vil vi høre fra deg. Hvis du ikke hører noe, er det ingen interesse akkurat nå.

Pressekontakt

Hvis du som journalist ønsker å komme i kontakt med oss ​​angående pressesaker eller trenger du pressemateriell, vennligst send oss ​​en e-post på Linda@eventyrfabrikken.no

Etablere

Vi leter etter lokasjoner / lokaler i hele Norden og Tyskland. Først og fremst ønsker vi å komme i kontakt med eiendomseiere, kommuner eller andre aktører som kan tilby lokaler på minst 4000 kvadratmeter. Eventyrfabrikken fungerer ikke med franchisetakere og alle enhetene eies og drives av selskapet.
Hvis du har spørsmål om nye oppstarter, kan du kontakte Jimmy Andreasson, Jimmy@eventyrfabrikken.no

Åpne kjøps- og bytterettigheter

Angrer deg? Vi tilbyr både åpent kjøp og bytterett i 7 dager. Du får pengene tilbake hvis du angrer på kjøpet og varen er ubrukt. Ta med kvittering. Gjelder produkter som gavekort, 5/10 kort og årskort kjøpt på Eventyrfabrikken. Gjelder ikke søtsaker.